Würsthen-ul german in afara concurentei!
De 

i4Job


Alba bavareza, din Turingia sau Frankfurt: prajit sau fiert, cu maioneza sau mustar, carnatii (würsthen) raman a fi cel mai popular fel de mancare din Germania. Dar iubitorii de mancaruri rafinate au ce gusta pe aici. Asa ca hai sa vedem impreuna ce mananca nemtii si de ce au devenit atat de renumiti acesti carnati [ Würsthen ].

Numeroasele tipuri de carnati germani (Würstchen) sunt inca cea mai preferata mancarea din Germania. Acestia sunt serviti pe o farfurie de hartie in fast-fooduri, pe farfurii cu garniruri si mentionarea obligatorie ca productia originala a delicatesei de carne – este pregatirea „in casa” in restaurante. In acelasi timp, aproape fiecare regiune a tarii are propriul sau produs special: carnatii albi (Weißwurst) din Bavaria, cei de Frankfurt din Frankfurt am Main, cel de Turingia in est [ de retimut ca si cancelarului german ii plac cei din Turingia].

Indiferent de diferentele regionale, toti germanii sunt fericiti sa savureze Currywurst – un carnat prajit la gratar, servit cu cartofi prajiti de neinlocuit, udati din belsug cu ketchup sau maioneza. Moda caratilor prajiti se pastreaza si la noi in tara, mai ales in Bucovina, unde daca nu ai prajit bine carnatul, pana devine aproape negru, nu ai facut nimic!

Chiar si pentru vegetarieni, exista un fel de carnati special fabricati din tofu.

Iubesc germanii si bucataria internationala: se spune ca in München exista mai multe restaurante italiene decat in Milano! Döner kebab din Turcia este lider pe piata fast-food-ului, nici giroscoanele grecesti nu raman in urma, in orasele mari sunt la moda tapasul spaniol si sushi japonez.

cârnați germani
Würsthen-ul german în afara concurentei!

Intalnire la Casa Rustica din Munchen! Adresa: Riemerstr. 395 81829 München! Hai sa ne simtim ca acasa printre romanii din Germania!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *