Cea mai ieftina asigurare auto in Germania
De 

i4Job


Azi am luat legatura cu site-ul de specialitate AutoAsig.Info si am intrebat care este cea mai ieftina asigurare Auto in Germania, atat cea obligatorie cat si CASCO. Avand in vedere ca traiesti intr-o tara din Uniunea Europeana ai crede ca poti sta cu masina cu numere romanesti in Germania, doar ca nu este asa. De aceea trebuie sa platesti asigurarea aici, deci hai sa vedem care este cea mai ieftina asigurare si in ce conditii o poti obtine.

Cea mai ieftina asigurare auto in Germania in 2017

Asa cum ati citit deja la rubrica de asigurari de pe site-ul nostru, sper ca nu vreti sa va treziti cu amenzi neplatite in Germania, sunt usturatoare si apoi nu vad de ce ai umbla fara asigurare auto sau de ce sa platesti pe ea mai mult decat trebuie. Daca ai sa intrebi pe cineva care este cea mai ieftina asigurare, osa zica ca a lui este pe locul 1! Poateca asa si este, dar in cazul sau, pentru ca in Germania asigurarea auto se plateste in functie de mai multe aspecte: vechimea ta ca sofer de exemplu, de cat timp esti in reteaua de asigurari a firmei respective, etc.

Sfatul meu: cautati comparatorul de preturi la asigurare pe site-ul AutoAsig.Info sau pe oricare alt site ce ofera aceasta posibilitate. In Germania puteti sa va schimbati de la un asigurator la altul, dar ar trebui sa o faceti pana la 30 noiembrie, ca sa nu va treziti ca s-a prelungit automat contractul de asigurare. Deci anul asta cei care au evitat sa faca Kündigung – adica rezilierea, sa fie cu bagare de seama in noiembrie, cei noi sa caute cu atentie!

Cea mai ieftina asigurare auto
Cea mai ieftina asigurare auto in Germania in 2017


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *