Portalul romani in Germania a ajuns in TOP 10
De 

i4Job


De curand am studiat cum vede Alexa. Cum site-ul romanilor din Germania, al nostru – evident. Am ajuns sa ne bucuram observamd ca ocupa un loc fruntas printe toate site-urile ce au trafic din Germania – locul 247.711 – evident ca vom zice ca am atins un prim prag cand vom scade la o numar format din maxim cinci cifre, dar si asa este o relaizare, parerea mea! Mai ales ca deja suntem cunoscuti pentru ca oferim informatii legate de locuri de munca in Germania ca sofer la DHL si Hermes!

Portalul romani in Germania a ajuns in TOP 10 site-uri conform Alexa

Multi dintre miile  de romani in Germania sunt in cautarea de informatii legate de ingrijirea batranilor in Munchen, iar noi ne straduim sa ajutam pe cat putem. Cel mai mare grup administrat de noi este cel din Stuttgart – a depasit deja 10 mii de membri, iar cel din Munchen cu care suntem in colaborare are peste 14.000 de membri! Nu este mult, dar este un punct de plecare pentru anul acesta si pentru cei ce vor urma.

La fel de mult am reusit sa-i ajutam pe romanii care vor sa-si monteze o antena DIGI in strainatate, Austria sau Germania in cazul nostru. Dejaj colaboram cu doi romani stabiliti in aceste tari si care pot sa va ajute fie sa va montati o antena pentru a receptiona posturile TV romanesti, fie chiar un abinament la IP TV, deci televiziune prin iternet! Nu este scump deloc, merge perfect atat pe calculator cat si pe smart TV! Nu uitati ca avem pagina pe FAceBook si 10 grupuri ce aduna peste 30.000 de romani din Germania si Austria. Va asteptam alaturi de noi! Nu in ultimul rand va anuntam ca deja aplicatia pentru smartphone Calator.Info este disponibila gratuit pe Google Play. Ea va ajuta sa gasiti imediat o firma de transport pentru a merge acasa sau pentru a reveni in Germania.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.