Cele mai bune evenimente de vizitat in Germania
De 

i4Job


Germania este o tara uimitoare. Este atat de plina de sarbatori, monumente istorice, ca nu este suficienta o vacanta pentru a vedea toate atractiile sale. In fiecare an in Germania exista o multime de evenimente mari si spectaculoase care lasa un semn de nesters in suflet.

Deci, hai sa mergem, in fata dvs. aveti trei evenimente diferite la scara larga care merita vizitate in Germania. O excursie in aceste locuri poate fi un cadou minunat pentru o persoana draga, impreuna cu un buchet de flori de la Megaflower.

Festivalul CRIZANTEMELOR

Daca alesul dvs. iubeste florile, aveti ocazia sa-i oferiti o mare de crizanteme, o excursie intr-o poveste de flori. In fiecare an, in Germania, in orasul pitoresc Lahr (Padurea Neagra), se organizeaza Festivalul de Crizanteme. Cristalele multicolore de crizanteme decoreaza case, masini, paturi de flori. Aici puteti vedea arcuri de flori, statui de flori pe apa si pe uscat. In zilele Festivalului, in oraa exista numeroase evenimente de divertisment si muzica. In 2019, festivalul de crizanteme va avea loc pentru a 12-a oara. Combinati o excursie la festival cu o vizita prin zona inconjuratoare a regiunii Padurea Neagra. Cascadele si cheile sculptate de raul Rin, statiunile fierbinti si fermele de lemn se vor deschide ochilor vostri. Iar orasul vechi din Evul Mediu Freiburg se va prezenta cu arhitectura gotica si ramasitele a trei castele.

Targul de carte din Frankfurt

Un admirator al literaturii se va bucura de evenimentul Frankfurter Buchmesse, care se desfasoara anual la mijlocul lunii octombrie la Frankfurt pe Main.

Targul are peste 500 de ani. La inceput, a avut forma unui forum de carti, unde iubitorii de carti s-au adunat la cursuri de masterat si lecturi. Iar acum acesta este un eveniment de clasa mondiala, in care profesionisti si amatori, scriitori si ilustratori, agenti de vanzri si agenti vin sa se familiarizeze cu noutatile tiparite, mijloacelor electronice, obiectelor de arta. In 2017, Frankfurter Buchmesse a fost vizitat de aproximativ 300.000 de vizitatori din 150 de tari ale lumii, iar evenimentul a fost deschis de catre primele persoane din Germania si Franta.

Fashing – cel de al cincilea sezon al anului

Nu numai in Brazilia sunt carnavaluri distractive. Daca sunteti un amator bun „de distractii”, sa beti si sa mancati pe rupte – venit aici la carnavalul colorat german Fashing. Desi nu este o sarbatoare oficiala, este foarte veche, vine din Evul Mediu si i se acorda o mare importanta – este chiar poreclit „al cincilea sezon”. O sarbatoare vesela are loc dupa vremea rece si noroi, cu 46 de zile inainte de Paste. Deghizati cu costume amuzante, participantii la carnaval, se deplaseaza cu muzica tare, se misca pe strazile oraselor, impastiind ploaia de confetti. In prima zi a sarbatorii, femeile se distreaza, iar celor de sex mai puternic nu trebuie sa intre in baruri si sa poarte cravate astfel incat sa nu le piarda. In a treia si a patra zi, ultima lacomie, inainte de post. Multi oaspeti vin la sarbatoare pentru a gusta mancarurile nationale si pentru a se reincarca cu spiritul distractiei.

Cu aceasta nu se sfarseste lista locurilor si evenimentelor interesante care pot fi vizitate in Germania.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *