Cum pot sa am publicitate gratuita in Germania?
Ro 

i4Job


De patru ani incercam sa ajutam romanii din Germania sa se promoveze in fel si chip pe internet, fie prin site-ul e4DE, site-uri afiliate noua ( de transport, vanzari diverse, avocati, medici, notari sau contabili ). Singura problema a celor ce nu reusesc sa se promoveze este ca nu citesc nici regulamentele din grupuri, nici nu inteleg ca aceste site-uri ( www.Calator.info, www.WikiShop.Info si altele ) ai fost create special pentru ei, singura obligatie pe care o au este sa-si conceapa un articol unic – nepublicat pe alte pagini sau site-uri – pe care sa-l punem GRATUIT la locul potrivit si apoi acesta sa fie distribuit pe FaceBook!

Cum pot sa am publicitate gratuita in Germania? Dar pe FaceBook?

Cred ca am scris despre asta de zeci de ori, am explicat si totusi anumiti colegi din Germania refuza sa inteleaga ca noi muncim pentru ca sa-i ajutam pe toti romanii din Germania, nu doar pe ei. DA, site-ul nostru are nevoie de fonduri pentru a foi mereu online, pentru a plati pe cei ce scriu informatii legale despre munca in Germania, despre sistemul de sanatate sau asigurarile sociale. Sunt specialisti in domeniu, au si ei firme, deci nimic nu este GRATIS pe lumea asta!

Asadar, incercati sa intelegeti ca singurul mod de a va ajuta in primul rand pe voi este sa incercati sa ajutati site-ul nostru, care la randul lui va ajuta permitand publicarea de anunturi cu o audineta de peste 100.000 de romani lunar! Credeti ca e putin? Incercati sa faceti un calcul, cat inseamna pe an, peste un milion! Se poate mai bine? DA, se poate, dar pentru asta trebuie sa muncim si sa contribuim cu totii, nu-i asa?

Important! Esti in Romaia si vrei sa-ti promovezi afacerea in Germania? NU se poate 100% GRATIS, dar 7 euro pe luna = 80 de euro pe an, nu e o avere de investit in publicitate! Daca ti se pare mult, sau ca Advertising = pacaleala, incearca sa ne eviti! Avem pareri diferite despre munca, marketing si internet in general. Vrem sa ajutam pe toata lumea, dar nu in defavoarea a ceea ce facem noi, adica promovarea intereselor de grup, a romanilor din Germania, Austria si Elvetia!

mica publicitate


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *