Grupul romanilor din Augsburg
Ro 

i4Job


Am primit azi o cerere pe care ma grabesc sa o pun in aplicare, aceea de a cera un grup pe FaceBook pentru romanii din Augsurg, alaturi de cele noua grupuri pe care le avem deja, sponsorizate de portalul e4De. Acum  nu va ramane decat sa intrati si sa va alaturati acestei mici comunitati, car eva primeste cu btatele deschise. Teoretic din ceea ce am remarcat, in Bavaria sunt cei mai multi romani – sau cei mai multi dispusi sa socializeze. Abia suntem la inceput, avem o pagina si cateva grupuri, 10 la numar. Avem si o pagina de anunturi, iar in curand speram sa dezvoltam cateva pagini in limba germana, deci stati pe langa noi!

Grupul romanilor din Augsburg

Orasul Augsburg nu este nici mare dar nici mic, aici vietuind in pace peste 290.000 de germani impreuna cu alti emigranti de prin Europa, inclusiv Romania. Am ramas surprins ca nu poti vedea orasul pe Google Maps, desi mi-ar fi placut. Acum, alaturi de comunitatea romaneasca din Friedberg credem noi ca vom reusi mai multe, asa cum spune si proverbul: unde-s multi, puterea creste!

In mod teoretic comunitatea din Munchen, aflat la doar o ora distanta de Augsburg, dar daca iei un mijloc de transport faci doar 33 de minute, a inghitit comunitatea din Augsburg si Friedberg, dar se pare ca acum isi vor si ei comunitatea lor, deci cerinta a fost indeplinita cu succes! Eu am locuit trei ani in Garching, deci mai aproape de Munchen, culmea si aici am intalnit romani, inclusiv aici l-am cunoscut pe prietenul meu Marcel! Sa vedem cata lume se aduna pana de 31 august, de Sfanta Marie, cand cred ca e momentul sa iesim cu totii la un gratar!

Romani in Augsburg
Grupul romanilor din Augsburg


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *