SC Branchenbezogene Vermittler SRL este din ce in ce mai cautata
Ro 

i4Job


Am scris de curand despre posibilele tepe pe care firma SC Branchenbezogene Vermittler SRL le-a tras romanilor dispusi sa plece la munca in Germania. Se pare ca pana acum despre firma din Arad nu s-au spus lucruri bune, dar nici pana azi nu avem o reactie din partea ei, nici oficiala si nici neoficiala, ceea ce ma mira. Am vrea ca cititorii nostri sa ne spuna pe larg cum decurg lucrurile, ce le cere firma, ce bani si ce scrie intr-un contract semnat. Din ceea ce am putut afla noi pana acum rezulta ca patronul ar fi Laszlo Zoltan Iosif si ca pentru a media un contract de munca in Germania se cer 580 de lei.

SC Branchenbezogene Vermittler SRL din Arad

Inca de la bun inceput vreau sa spun ca nu avem date certe despre faptul ca SC Branchenbezogene Vermittler SRL pacaleste 100% sau un mare procent din clientii sai, mai mult – am vazut ca este in lista firmelor acreditate sau listate de ITM Arad. Tot de la cititori a m inteles ca in cazul in care nu pleci la munca si ceri banii inapoi ti se restituie 10% din suma platita, dupa aproximativ trei luni. Deci cititi cu atentie contractul, caci este simplu sa pacalesti lumea daca trimiti sa zicem 1% dintre clienti la munca, deci iti faci treaba – iar de la 99% iei comision de mediere.

Daca pana acum oficialitatile nu s-au sesizat, ma refer la organele de control ale statului – caci banuiesc ca plangeri au fost, inseamna ca ceva se intampla la firma respectiva, ma refer la faptul ca au putut justifica activitatea. Daca insa s-ar descoperi ca mai putin de 50% din clienti nu primesc nimic pentru banii depsusi, ar fi altceva. Deci incercati sa va faceti singuri dreptate, oferind date concrete. Asteptam vesti de la voi, daca ati fost pacaliti de SC Branchenbezogene Vermittler SRL.

SC Branchenbezogene Vermittler SRL Arad
SC Branchenbezogene Vermittler SRL Arad – locuri de munca in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *