Romani in Freiburg in 2015
Ro 

i4Job


Nu stiu daca este o coincidenta sau nu, dar se pare ca in ultimile saptamani am fost asaltati de comunitatea de romani din Freiburg, sau cel purtin de cei ce se intereseaza de un loc de munca in zona. Teoretic este vorba de Freiburg im Breisgau, insa formularea nu se prea uziteaza, mergand mereu pe forma prescurtata. Acum sa nu fie vorba si de romanii stabiliti in Cantonul Freiburg din Elvetia, asa ca va trebui sa specificati tara la care va referiti, pentru a nu se face confuzie. Evident ca ne bucuram de ambele comunitati de romani, pana la urma suntem pe u site al diasporei romanesti.

Romani in Freiburg

In  Freiburg im Breisgau traiesc 224.917 locuitori, un orasel mic spre mediu, cu un aflux mare de studenti straini, printre care si romani. dsar pana ne mai inmultim putin, hai sa vedem ce ne-au mai scris romanii saptamana aceatsa, pentru ca pana la urma site-ul nostru are ca scop principal afisarea anunturilor primite de la cititorii nostri.

Stefan ne scrie: 38 ani, vorbitor engleza nivel avansat si germana nivel mediu, calificat in meseriile de bucatar si sofer profesionist, caut job in Germania zona Bayern .+40773371789 sau eti.etienne@yahoo.com.Multumesc! Iar Aurica cauta chirie: buna, caut chirie pentru sotul meu la pret modic in Freiburg, lucreaza curier, va rog daca ma poate cineva ajuta scrieti pe email aura_mihaiescu@yahoo.com

Buna ziua, ma numesc Antiniea Ioana Loredana sunt venita de o saptamana in Leipzig si vreau sa ma stabilesc aici. Mi-am facut mutatia la sora mea dar nu prea stiu limba germana. Am terminat facultatea de Biologie si pana imi sunt recunoscute studiile si invat mai bine limba as vrea sa imi gasesc un minijob. Dar se pare ca aici toti vor sa stii germana bine. Miercuri ma duc la testare si apoi o sa merg la scoala pentru a invata limba germana. Dar am nevoie si de un loc de munca pentru a ma intretine. Poate cineva sa ma ajute. Va multumesc mult.

Romani in Freiburg
Romani in Freiburg


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *