Restaurant romanesc in Esslingen am Neckar – Stuttgart
De 

i4Job


Romanii din zona Stuttgart au acum inca un motiv de bucurie, in curand se va deschide un restaurant romanesc la Esslingen am Neckar. Deja sunt sigur ca va intrebati cine este patronul dar mai ales cine sunt frumoasele chelnerite din imagine, nu-i asa? Iata ca drept urmare la numarul tot mai mare de romani stabiliti in Germania apar si magazine cu specific romanesc cam peste tot, in marile orase dar si in imprejurimi – evident acolo sunt chiriile mai mici decat in centrul oraselor mari.

Restaurant romanesc in Esslingen am Neckar langa Stuttgart

Romanii din Stuttgart – tineti minte ca numai in grupul nostru pe FaceBook sunt 10.000 de prieteni [ azi deja am ajuns la 47.000] , pot merge cu masina pana in Esslingen am Neckar aflat la doar 20 de minute de centrul orasului si ajung la restaurantul romanesc. Aici vor fi intampinati la propriu cu paine si sare, dupa traditia romaneasca. Ai poftit la sarmalute in foi de vita de vie? Sau la o tochitura moldoveneasca? Gasesti aici totul, chiar si ciorba de burta proaspata te imbie cu mirosul ei specific.

Pentru cei ce nu stiu programul restaurantelor in Germania este bine sa se informeze, de obicei luni este inchis – asta si pentru ca in weekend programul este de cele mai multe ori prelungit, dar nu este o regula respectata in 100% din cazuri, am vazut restaurante in Germania unde era deschis sapte zile din sapte! Totusi luni este inchis la Esslingen am Neckar, programul incepe de marti de la ora 11:00. Daca patronul ne va contacta vom trece si alte date aici, pentru ca suntem siguri ca este in beneficiul tuturor!

Restaurant romanesc
Restaurant romanesc in Esslingen am Neckar langa Stuttgart

Puteti vedea harta interactiva aici pe Google Maps! Daca va intereseaza sa apareti pe ea, lasati-ne un mesaj aici sau la rubrica contact!


News Reporter

3 thoughts on “Restaurant romanesc in Esslingen am Neckar – Stuttgart

    1. Adresă Restaurant romanesc: Waldäcker 2, 73734 Esslingen am Neckar, Germania
      Program: Deschide la 11

      Telefon: +49 711 67212453

  1. Buna dimineata. Ma numesc Luca Adela,as dori un loc de munca in zona Albstadt intr-un restaurant,sau la curățenia intr-un hotel vorbesc limba engleza mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *