Romani in Germania – comunitate
De 

i4Job


Am primit mii de mesaje de la acei romani in Germania care au nevoie de ajutor, asa ca ne-am facut un obicei din a posta pe site o parte dintre intrebarile lor, in speranta ca ii va ajuta cineva. Iata ce ne scrie Petru: Buna ziua. ma numesc Zapodianu Petru, locuiesc in Furth,vorbesc germana nivel mediu si sunt in cautarea unui minijob, am lucrat 3 ani ca ajutor bucatar, am permis cat.B si detin masina personala. Pot lucra in orice domeniu. Sunt deschis noului. [ evident daca ar fi lasat si un numar de telefon ar fi fost mult mai bine, dar daca cineva ii va raspunde, o sa incercam sa-i dam detaliile pe email, deoarece acesta nu poate fi facut public fara consimtamantul sau ].

Romani in Germania – comunitate

Bună ziua! Ma numesc Nuta Alin și ma ocup cu lucrări interioare /exterioare, în Germania. suntem 6 băieți și pentru început nu avem firma. Dar putem dovedi prin poze și filmări ce lucrări am făcut pana acum în Germania. Va rog dacă sa îmi lăsați mesaj dacă sunteți interesați. mulțumesc! Evident ca si in cazul sau ar fi fost bun un telefon de contact, mai ales daca intentioneaza sa-si faca o firma – cu sase baieti sumt sanse bune sa-si gaseasca de munca destul de repede, daca sunt priceputi si seriosi!

Vladmir cauta un apartament in Nurnberg: Bună ziua la toată lumea, mă numesc Vladimir, caut un apartament pentru mine si familia mea cu 2 copii în Nürnberg. Dacă poate cineva să mă ajute, numărul meu de telefon este – 015146959382, mersi anticipat.

Eva cauta un notar roman in Stuttgart: Buna ziua, locuiesc in Schwäbisch Gmünd, Baden Württemberg. V-as ruga sa ma puneti in contact cu un notar român din zona, pentru efectuarea unei procuri speciale. [ Amintim ca avem cel mai mare grup de romani din Stuttgart, va invitam sa va alaturati comunitatii! ].


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *