Romanii din Germania in 2019
De 

i4Job


La multi ani dragi romani in Germania si bine ne-am regasit in 2019, speram noi sa reusim si in acest an sa va oferim informatii actualizate despre viata in tara voastra adoptiva, ne bucuram ca am depasit in grupuri cifra de 115 mii de romani interesati de comunitatea romaneasca din Germania, iar pagina noastra a depasit 33.000 de fani. Evident ca mai avem de munca, speram sa depasim 30 de mi ide membri in grupul de Stuttgart, iar celelalte sa creasca deasemenea. Am trecut la o noua politica in ceea ce priveste promovarea afacerilor in grupuri – se va face prin site-urile noastre asociate.

Romani in Germania in 2019

Desemenea ne bucuram ca deja romanii vor sa-si puna o antena Digi in strainatate, ceea ce arata ca noi romanii vrem sa pastram legatura cu tara, chiar daca multi dintre cei plecati nu se vor mai intoarce in Romania. Ne bucuram ca in continuare vin din ce in ce mai multe persoane in grupurile noastre, pe care asa cum am spus si mai sus, vrem sa le pastram curate, fara a avea sute de postari zilnicie cu transport, distribuitori Avon, etc. Asa cum am mai zis, pentru asta am facut colaborari cu alte site-uri, cum ar ci www.Calator.Info pentru transportatori sau www.WikiShop.info pentru cei ce vor sa vanda cate ceva in mod constant.

Evident ca cei care au de dat un anunt o pot face, iar cei care ofera locuri de munca o pot face fie pe site-ul nostru e4De, fie pe site-ul cu care noi colaboram www,i4Jobs.Info, in asa fel incat toata lumea sa gaseasca rapid informatiile de care are nevoie. Ne gandim si la o versiune in limba germana a site-ului nostru, desi aici va trebui sa gasim doi, trei colaboratori dispusi sa transcrie informatia de pe site in limba germana. Deseemenea am creat si un site pentru cei ce vor sa invete limba germana, www.limbagermana.online – cu care colaboram strans si unde periodic adaugam lectii noi. Asadar cam despre asta este vorba in 2019 pe site-ul romanilor din Germania! Speram sa va simititi si in acest an bine alaturi de noi!

Romani in Germania in 2019
Romani in Germania in 2019

 


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *