Actualizari de informatii pentru 2018 si 2019
De 

i4Job


In cei cinci ani de cand suntem alaturi de voi am tot adunat informatii utile, cum ar fi cele le legate de alocatia pentru copii, sau diverse alte ajutoare banesti primite de romani in Germania. Ne-am adunat in cateva grupuri, unele mai mici, altele mai mari – deja pentru orasul Stuttgart am strans peste 35.000 de romani, tot peste 20.000 avem si in Munchen, mai pe scurt in total in grupurile noastre sunt aproape 90.000 de romani din Germania. Pe de o parte ne bucuram ca suntem asa de multi, asa ca am incercat sa-i adunam pe toti cei doritori de a fi impreuna pe grupul Traim in Germania, unde speram noi sa adunam cel putin 50% din cei aflat in orasele pentru care am creat comunitati.

Actualizari de informatii pentru 2018 si 2019

UpDate: din iulie 2019 alocatia pentru copii creste la 204 euro pentru primii doi copii, 210 pentru al treilea copil si de la al patrulea copil in sus primiti cate 235 de euro pe luna! In 2021 vor avea loc noi cresteri ale alocatiei pentru copii in Germania!

Pe langa alocatie multi romani in Germania vor sa stie cum sa-si inscrie copii la gradinita, sau cum sa deschida un cont la banca, un gewerbe, etc. Noi incercam sa strangem cat mai multe informatii si sa le oferim gratuit cititorilor si membrilor din grupuri, pentru ca altfel vor ajunge pe mana celor ce le cer bani pentru aceste informatii – de multe ori nu cer putin!

Cu siguranta ca mai sunt multe de facut, ne bazam si pe sprijinul tau, iar daca vrei sa distribui ingrupurile de FaceBook informatiile pe care le consideri utile, cu siguranta ca vei ajuta multi romani. Ne dorim sa aducem pe pagina noastra cel putin 100.000 de romani din Germania, acum suntem abia 40.000, desi in grupuri ne apropiem de tinta propusa. DA, dar sunt dispersati, pe de o parte este ok pentru ca afla doar informatii legate de regiunea lor, in schimb informatiile generale trebuiesc postate peste tot. Nu ne plangem, facem cu placere aceste lucruri, pentru ca si noi am fost candva la inceput si gaseam cu greu informatii corecte despre viata in Germania.

Romani in Germania 2019
Actualizări de informații pentru 2018 și 2019


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *