Romani in Germania – editia de toamna
De 

i4Job


A mai trecut o vara si iata ca incepand cu luna septembrie facem din nou bilantul pentru comuniatea de romani in Germania, pentru ca nu-i asa, toamna se numara bobocii. Am reusit sa trecem primul an cu site-ul www.limbagermana.online, iar aici chiar suntem mandrii, pentru ca am reusit sa adunam aproape 20.000 de romani dornici sa invete limba germana. Evident ca ne-ar fi prins bine cativa profesori, dar nu-i timpul pierdut. Mai ales ca multi vor sa se angajeze la DHL, unde spre deosebire de firme precum Hermes sau DPD, chiar se cere limba germana.

Romani in Germania – editia de toamna

Multi romani au primit amenzi in Germania, ceea ce evident nu ne prea bucura, mai ales ca multi le-au lasat neplatite, ceea ce va duce la sume mai mari de plata. Nu mai este mult si ne revedem la OctoberFest, ocazie cu care reamintesc restaurantelor romanesti ca pot colabora cu noi in vederea publicitatii. Va reamintim ca deja avem alaturi de noi peste 100.000 de romani, in grupuri dar si pe paginile speciale ale romanilor din Germania.

Ne mandrim cu cei peste 20.000 de membri din grupuri mari precum cel al romanilor din Stuttgart sau Munchen, dar si din Frankfurt sau Dortmund. Ma mira chiar si faptul ca avem atat de multe oferte pentru cei care fac tatuaje in Frankfurt, dar evident ca predomina transportatorii, car enu inteleg ca avem deja o aplicatie pentru Android [ www.Calator.Info ], care i-ar ajuta mai mult decat postarile infinite pe grupuri – care mai fac si rau, nu doar bine pe FaceBook [ blocari, stergeri de conturi, etc. ].

In speranta ca srasitul anului 2019 va fi la fel de bun ca cel al anului trecut, va multumim ca ati fost alaturi de noi atatia ani, ne cerem scuze daca nu am reusit [ inca ] sa va multumim pe toti, lipsesc anumite informatii, unele publicate cu ani in urma s-au invechit – aici va rugam sa ne anuntati ca sa le reinnoim, iar pentru anul ce vine promitem sa facem totul mult mai bine!

Romani in Germania 2019


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *