Portalul e4De.Info – romani in Germania – dupa patru ani
Ro 

i4Job


Acum patru ani am inceput sa ajutam primele grupuri de romani din Germania, de atunci a trecut ceva apa pe Dunare iar numarul nostru de cititori a ajuns sa depaseasca 2000 pe zi, desi noi ne propunem sa depasim 5.000. Evident ca pagina noastra de FaceBook ne ajuta foarte mult, ajungand azi sa fie peste 26.000 de prieteni, la care se adauga membrii din cele peste 12 grupuri, dintre care cele mai mari sun cele din Stuttgart si Munchen. Multi dintre cei care ne citesc vor sa stie de exemplu cum se munceste la DHL in Germania, altii cauta magazine romanesti, locuri de munca, etc.

Portalul e4De.Info – romani in Germania – dupa patru ani

Am o singura problema cu cei ce citesc site-ul: sa caute raspunsurile pe site, iar numai daca nu le gasesc sa intrebe iar, pentru ca ne confruntam destul de des cu o problema, avem informatia pe site si omul in loc sa o caute, intreaba si asteapta raspuns. Daca este posibil facem si asta, dar cel mai usor si rapid este sa ne informam mai intai.  Sa luam un exemplu: cei ce cauta un loc de munca la DHL in Germania, nu este suficient sa las eaici un mesaj, pentru ca noi nu oferim locuri de munca, ci postam anunturile primite la redactie! Deci citeste cu atentie, informeaza-te si cauta adresele si telefoanele celor ce angajeaza!

Mai sunt romani in Germania care cauta sa vada posturile TV de acasa, din Romania. Ei au de ales intre a urmari programele online transmise de posturile tv romanesti sau in a instala o antena Digi TV – receiver de fapt, apeland la cei ce se ocupa cu asa ceva in mod legal. Nu uitati ca IP TV nu este legal in Germania, deci aveti mare grija cu ce si cine va legati pentru asa ceva.

La final ce sa va mai zic? Avem speranta ca firmele romanesti vor incepe sa colaboreze in numar mai mare cu noi , pentru ca si noi avem nevoie de sponsori pentru a mentine site-ul online, si nu este singurul, mai avem si un portal pentru invatat limba german ( www.invatagermana.online ), mai avem un portal de anunturi si altul pentru locuri de munca, un site pentru romanii din Munchen si unul pentru cei din Stuttgart. Prin urmare avem la ce sa lucram si in anul ce vine, sa ne vedem cu bine in 2018! La multi ani romani, oriunde v-ati afla!

La multi ani români
Portalul e4De.Info – romani in Germania – după patru ani


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.