Despre ce discuta emigrantii romani in Germania?
Ro 

i4Job


Am stat o seara intreaga sa analizam despre ce mai discuta romanii nostri din Germania, pentru a sti cum sa-i ajutam mai bine in 2018. In acelasi timp am analizat si care sunt cele mai mari comunitati atrase de noi pe FaceBook, iar cele din Munchen si Stuttgart au depasit deja 17.000 de membri fiecare ( cred ca in curand 18.000 ). Multi romani din Germania de exemplu nu sttiu ce drepturi au si cand pot sa ia alocatia pentru copii sau ce drepturi banesti au daca au ramas fara munca din cauza unui accident de munca.

Despre ce discuta emigrantii romani in Germania?

Desi pare de necrezut, multi romani vor sa afle cum isi pot deschide o firma in Germania, nu neaparat un Gewerbe – persoana fizica autorizata, ci un GMBH  – SRL. O precizare pentru noii veniti in Germania: nu va aruncati sa deschideti repede un Gewerbe, pentru ca daca plecati si nu-l inchideti veti avea multe neplaceri! Prin urmare va recomand sa va informati intai, sa nu va avantati ca sa regretati mai tarziu.

Multa lume cauta o asigurare ieftina, dar uita ca valoarea unei asigurari obligatorii in Germania depinde de mai multi factori: varsta soferului, numarul de ani de cand are permisul de conducere, etc. Evident ca difera si in functie de firma, gasiti toate detaliile pe www. AutoAsig.info! Desemenea pentru iubitorii de masini si pentru cei ce cauta informatii pe aceasta nisa am pornit o colaborare cu cei de la www.Masini.Club – un site auto foarte interesant!

Cu aceasta ocazie as vrea sa le multumesc romanilor din Leipzig, care ne-au ajuta sa punem bazele grupului de FaceBook, chiar daca azi suntem doar putin peste 1.300 de membri in comunitate, sunt sigur ca ne vom strange mai multi in anul 2018! Desemenea nu uitati ca avem si o pagina pe FaceBook, unde suntem deja peste 26.000!

romani in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *