Romani in Germania – editia de primavara
Ro 

i4Job


Dupa editia de toamna, iata ca romanii din Germania au ajuns sa serbeze si editia de primavara. Suntem alaturi de voi din martie 2013, adica am depasit sase ani impreuna! In acest timp v-am ajutat sa va montati antene DiGi TV, v-am informat despre locuri de munca si ajutorul de somaj, despre testele MPU pentru cei ce au ramas fara carnet, mai pe scurt credem noi ca am abordat cam 80% dintre subiectele de interes general. Cu siguranta ca vom face asta in continuare, asteptam si de la voi sugestii si idei despre ce anume ati dori sa va mai informam.

Romani in Germania – editia de primavara

Maine multi romani in Germania vor sarbatori Pastele departe de casa, iar asta ne intristeaza si pe noi, dar pe de alta parte avand grupuri pe FaceBook care insumeaza peste 100.000 de romani [ din cei peste 700.000 cat se zice ca sunt acum in Germania! ], credem noi ca le va fi mai usor si ca dupa ce vor sarbatori chiar si prin munca ziua de 1 mai, vor incepe luna cu mai multa energie si putere.

Stim ca inca mai avem de lucru la site, stim ca pe FaceBook nu am gasit inca moderatori pentru toate grupurile si ca se mai intampla sa lasam postarile neaprobate pana a doua zi, dar promitem ca vom remedia cu timpul totul. Asteptam sa vedem in grupurile noastre cat mai multi dintre cei 700.000 de romani din Germania, cu siguranta ca desi avem de sapte ori mai putini acum, numarul lor va creste in continuare. Totul este evident legat de calitatea informatiilor pe care le vom oferi in continuare.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.