Romani in Germania in 2019
Ro 

i4Job


Am incercat in anii care s-au scurs de la infiintarea site-ului nostru sa venim in ajutorul celor ce citesc acest portal pentru romani in Germania cu informatii utile precum asigurarile auto, locuri de munca si tot asa. Vrem sa fim mai buni in anul ce vine, asa ca ne bazam si pe voi cititorii sa ne dati idei, sa puneti intrbari si mai ales daca aveti informatii sa nu ezitati sa ni le comunicati. Am vrea desemenea sa putem lucra cu cat mai multe firma romanesti din Germania, pentru ca astfel noi vom avea informatii si stiri pentru cititori iar firmele vor fi cunoscute de catre acestia.

Romani in Germania in 2019

Daca ai ajuns in somaj nu este o problema, te asteptam pe grupurile noastre pe FaceBook, suntem deja peste 100.000 de romani din Germania inscrisi in ele, doar din Stuttgart sunt deja peste 26.000, la fel din Munchen sau Frankfurt, ca sa amintim doar cateva orase pentru care am creat comunitati pe reteaua de socializare.

Speram noi sa putem fi de folos chiar si celor care vor sa faca o afacere in Germaina, de exemplu sa vanda goblenuri sau broderii cu margele. Evident ca aceasta este doar o idee, voi puteti veni cu altele si noi va vom sprijini pe cat putem. Am vazut romani care au service auto, altii fac cozonaci sau vand miere de albine, asadar eu zic ca afacerile in Germania merg bine, mai ales ca nu trebui sa va adresati doar romanilor, germanii sunt foarte receptivi la nou, iar voi veti putea prospeara – chiar daca succesul nu vine peste noapte si necesita perseverenta si mai ales rabdare. SUntem deja in decembrie, in mai putin de o luna ne vom trezi in noul an! Speram noi, mult mai bin ca acesta – sau macar la fel de bun!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.