Locuri de munca in IT – Germania

i4Job


Dragii nostri cititori, am decis sa va oferim sansa de a munci alaturi de o echipa puternica in domeniul IT, care are nevoie de persoane ce cunosc PhotoShop sau alte programe de editare foto. In general este vorba de a crea banere pentru clientii nostri, insa pentru cei ce se pricep mai bine se poate gasi si ceva mai complicat, cum ar fi codarea unor  layout-uri web pentru diverse site-uri.

Un layout este de fapt ceea ce defineste aspectul site-ului, de la culoare si pana la design-ul acestuia. Primul pas este evident crearea unui fisier PSD, iar faptul ca layout-ul este de fapt scheletul site-ului tau, necesita multa atentie si mai ales multa munca, deoarece acesta va trebui facut in asa fel incat sa se potriveasca cu fiecare pagina a site-ului.

Astazi am incercat sa promovam un prieten, sa-i oferim un site, din pacate prima „belea” ca nu stia engleza, a doua ca nu intelegea nimic din functionarea WordPress si tot asa. Prin urmare va sfatuim sa invatati cate ceva despre mediul online, nu se stie cand inti va prinde bine.

Reamintim deasemenea ca sunt cautate persoane care doresc sa scrie in limba germana, romana, engleza sau oricare alta limba, va puteti arata disponibilitatea lasand un mesaj, in care sa ne spuneti ce vreti si cam care ar fi pretul pentru un articol de marimea acestuia, restul vom calcula dupa regula de trei simpla, caci mereu au fost si vor exista clienti in domeniul acesta. Daca esti programator Php, Html sau mai stiu eu de care, lasa-ne un mesaj, iti vom cauta de lucru in 2014! La Multi Ani!

Om de zapada


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.